Eukaliptų (citrinakvapių) eterinis aliejus
search
  • Eukaliptų (citrinakvapių) eterinis aliejus

Eukaliptų (citrinakvapių) eterinis aliejus

€7.00
Tax included

Natūralus citrinakvapis eukaliptas niekaip chemiškai nekvėpintas! 

Bot. Eucalyptus citriodora 100%
Kilmės šalis: Kinija
Spalva: nuo šviesiai geltonos iki tamsiai geltonos
Kvapas: stiprus, gaivus su citrinos atspalviais
Nata: viršutinė
Ekstrakcijos metodas: ekstrakcijos būdu garais distiliuojant augalo lapus ir medieną

Quantity

Išvertus iš lotynų (eucalyptus) ir graikų kalbos (eukalipt) reiškia – stebuklingas augalas. Aborigenai šį augalą vartojo jau labai seniai įvairiomis ligoms gydyti, o į Vakarus jis pakliuvo tik XIX amžiuje Melburno botanikos sodo direktoriaus dėka ir netrukus išpilto po visą Šiaurės Ameriką ir pietinę Europos dalį.
Eukalipto lapai buvo sukami į cigaretes ar cigarus ir rūkomi sergant bronchine astma ar kitomis kvėpavimo sistemos ligomis. Mokslininkų nuomone, Senovės Egipte mirusiems balzamuoti plačiai buvo naudojamas eukalipto ekstraktas. O Sokratas ir karalius Ramzis II, eukaliptu lengvino sau kvėpavimą. Taigi eukaliptas jau buvo žinomas ir vartojamas nuo senų laikų.
Naudojimas:
  • Naudojamas aromatinėse lempose eterinis eukaliptų aliejus tinka patalpų dezinfekavimui, suteikia teigiamą poveikį emociniam fonui.
  • Esant depresijai, mieguistumui, nuovargiui. Labai tinka norint skatinti dėmesio koncentravimą, loginį mąstymą.
  • Masažui maišant su baziniu aliejumi, esant raumenų negalavimams.
  • Siekiant atbaidyti vabzdžius. Kvepia be galo skaniai, intensyviai.
Sinergija: Levandų, ramunėlių, gvazdikėlių, kitų eukaliptų, bergamočių eteriniais aliejais.
Dėmesio: Nenaudoti gryno ant odos. Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje. Saugoti nuo vaikų.
Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas eukaliptų citrinakvapių (Eucalyptus citriodora) eterinis aliejus.

3 Items
Comments (0)
No customer reviews for the moment.