• Out-of-Stock
Ramunėlių eterinis aliejus
search
  • Ramunėlių eterinis aliejus

Ramunėlių eterinis aliejus

€15.50
Tax included

Bot. Anthemis nobilis L
Kilmės šalis: Didžioji Britanija
Spalva: skaidrus
Kvapas: ramunėlių
Nata: viršutinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

 

Quantity
Out-of-Stock

Naudojimas:
  • Tinka esant virškinimo negalavimams (kolitą, viduriavimą, gastritą), cistitą, daugumą įvairių vaikų negalavimų.  
  • Tinka esant uždegimams, skausmui (buko pobūdžio). Sąnarių uždegimui, raumenų skausmui, patempimams, patinimams (tik šalti kompresai!), sausgyslių uždegimui. Karštais kompresais tinka esant pūliniams, šunvotėms, rakštims, užsikrėtusioms pjautinėms žaizdoms, dantų pūliniams esant.
  • Tinka esant priešmenstruaciniam sindromui, menopauzės ir menstruacijų sukeliamiems negalavimams.
  • Tinka sausai, raudonai, jautriai, alergiškai odai (egzema, dilgėlinė, niežulys).
  • Ramunėlių eterinis aliejus yra labai švelnus - puikiai tinka vaikams. Dygstant mažylio dantims galima jo skruostus patepti (1%) aliejų mišiniu su ramunėlių aliejumi. Masažas ar kompresai su šiuo aliejumi padeda mažinti ausų skausmą.  
Sinergija: Bergamočių, levandų, snapučių, jazminų, kvapiųjų šalavijų, arbatmedžių, rožių, greipfrutų, citrinos, ylang-ylang eteriniai aliejais.
Dėmesio: Vengti nėščiosioms. Aliejų laikyti vėsioje, tamsioje ir sausoje vietoje, saugoti nuo vaikų.
Ši informacija nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti, arba užkirsti kelią bet kokiai ligai.

Sudėtis (INCI): grynas ramunėlių (Anthemis nobilis L.) eterinis aliejus.

Reviews

Write your review

Ramunėlių eterinis aliejus

Bot. Anthemis nobilis L
Kilmės šalis: Didžioji Britanija
Spalva: skaidrus
Kvapas: ramunėlių
Nata: viršutinė
Ekstrakcijos metodas: vandens garų distiliavimas

 

Write your review